Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: горохове пюре сушене (67%), індиче філе варене сублімоване (15%), лук тушкований сублімований, морква тушкована сублімована, кріп сублімований, чеснок сушіння, куркума, морська сіль.
Ця страва більшою мірою належить до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м'ясо – відварювання, а сам процес приготування займає не менше ніж годину. Ми вирішили подарувати тобі нагоду відчути себе відвідувачем наймальовничішого у світі природного ресторану – гірського. І при цьому гороховий суп з індичкою ЇDLO чудово урізноманітнити твій раціон у поході. Відмінний смак, чудовий «малюнок» інгридієнтів, одним словом – все, як завжди. Роль спецій виконує сублімований кріп, який додає потрібну пряність продукту. Традиційно всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву кип'ятком до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо пощастило спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики
Маса нетто: 60 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 46,8 / 187,3 Ккал
Білки: 4,3/17,3 г
Жирі: 0,3/1,2 г
Вуглеводні: 7,1/28,4 г