Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Склад: макарони варені сублімовані (70%), печериці сублімовані (16%), вершки рослинні сухі (10%), сир гауда сушіння, базилік сублімований, сіль.
Ця страва, на наш погляд, найкраще підійде для зимових чи весняних походів. Просто тому, що влітку ти так знайдеш собі гриби, щоб заправити ними юшку чи пюреху. Хоча, якщо ти не шаріш, то краще не чіпати ці створіння – можна й гинути! Отже, секрет цієї страви – у простоті. Абсолютно нічого лишнього та навороченого. Тільки якісна паста та добірні шампіньйони. Дивно те, що вони встигають розкрити свій смак всього за 10 хвилин запарювання. Страва була б сухуватою, якби не вершки, сир та трохи базиліку. Упевнені, тобі сподобається.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву кип'ятком між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо пощастило спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики
Маса нетто: 80 г
Маса порції: 350 г
Енергетична цінність: 84,9 / 297,1 Ккал
Білки: 3,8/13,3 г
Жирі: 2,7/9,6 г
Вуглеводи: 12,9/45,3 г