Кількість
|
Вартість
|
||
|
Їdlo Квасоля Чалі з овочами
Склад: квасоля варена сублімована (70%), цибуля смажена сушена (12%), овочі тушені сублімовані: морква, цибуля (8%), томатні пластівці, сіль, перець чилі, цукор.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики
Маса нетто: 80 г
Маса порції: 380 г
Енергетична цінність: 80,7 / 306,7 Ккал
Білки: 4,3 / 16,4 г
Жири: 1,6 /6,0 г
Вуглеводи: 12,3 / 46,6 г
Термін придатності: 3 роки