Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Желе з ягодами
Пудинг-желе з цілими ягодами, відмінно підійде як похідний десерт. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, повністю адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали біваку-кухню мандрівників та спортсменів усіх видів - від моряків та далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.
Відкрийте пачку і влийте в неї близько 340 мл (на 100 г) киплячої води, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залишіть ненадовго набухати.
Склад: цукор, суміш сухофруктів 16% (шматочки морозива малини, вишні, полуниці, чорної та червоної смородини), модифікований крохмаль, мальтодекстрин, натуральний барвник буряк, лимонна кислота, згущувач, ароматизатор, кухонна сіль.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
легко приготувати
не вимагає кулінарії
упаковка також є казанком
універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
щільна упаковка
двосторонні виїмки для полегшення відкриття
без консервантів
великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
багато вегетаріанських страв
збалансовані за харчуванням страви, що містять відповідні поживні речовини
тривалий термін зберігання
страви не потрібно зберігати у холодильнику
Основні характеристики:
Вага нетто: 100 г
Необхідна кількість води: 340 мл
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 359 ккал/1526 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль – 0,14 г; білок – 1,3 г; вуглеводи – 85 г, з яких цукор – 69 г; жир – 0,5 г, з яких насичений жир – 0,1 г